Stevens: Ploeg miste de steun van het publiek
"Kans op laatste voorronde CL heel klein"

Stevens: "Ploeg miste de steun van het publiek"

31-07-2013 14:21

"De kans op de laatste voorronde van de Champions League is heel klein", beseft Stevens zich in gesprek met Voetbal International. "Een 0-1 thuisnederlaag kun je nog wel ongedaan maken. We gaan het volgende week proberen. Maar twee goals goedmaken tegen Metalist Kharkiv, een sterke ploeg die al drie competitieduels achter de rug heeft, wordt heel lastig."

Nadeel voor PAOK was dat de ploeg dinsdag in een leeg stadion speelde vanwege een openstaande straf van de UEFA. Stevens: "Het is geen excuus, maar de steun van het publiek heeft deze ploeg best gemist. Normaal gesproken zitten er dik twintigduizend fans in het stadion, die zijn enorm fanatiek. Voetballen in een leeg stadion is een groot nadeel."

"Tot de veertigste minuut vond ik dat PAOK het betere spel had. Maar vlak vóór rust kreeg Metalist een strafschop. En ook na rust slaan zij toe op het moment dat wij even niet scherp zijn, onnodig balverlies leden. Daarna was de organisatie weg. Dat is nog iets waar we met deze ploeg aan moeten werken."