Djordjevic: FC Twente handelde heel snel
Blije Tukkers bevestigen huurconstructie

Djordjevic: "FC Twente handelde heel snel"

07-08-2013 19:17

"De keuze voor FC Twente was niet moeilijk", stelt Djordjevic op de website van Twente. "De club wilde me graag hebben en handelde heel snel. Dat sprak me aan. Ik kende FC Twente al als een club die het goed doet in de competitie en vaak Europees speelt. Ik herinner me natuurlijk de Europese ontmoeting tussen Zenit en FC Twente van een paar jaar geleden. Voor mij persoonlijk is het belangrijk om speelminuten te maken."

Djordjevic zag bij Zenit weinig perspectief. De aanvaller komt sinds 2012 uit voor de Russische club, maar bouwde daar weinig perspectief op. Twente is niettemin gelukkig met zijn komst. Trainer Michel Jansen: "We zijn zeer blij met de komst van Luka naar FC Twente. Met hem kunnen we weer een jonge talentvolle speler aan onze selectie toevoegen. Luka is een veelzijdige speler die op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan."

"Hopelijk kunnen de noodzakelijke formaliteiten snel worden afgerond, zodat hij speelgerechtigd is en dus voor FC Twente in actie kan komen", besluit Jansen. Het talent vertrekt donderdag naar Montenegro om het papierwerk in orde te brengen, waarna hij officieel speelgerechtigd is.