Bakkali twijfelt: Mijn hoofd zegt België
PSV-groeibriljant staat voor lastige keuze

Bakkali twijfelt: "Mijn hoofd zegt België"

08-08-2013 00:36
1

"Mijn hart weet het niet, het is vijftig-vijftig. Maar mijn hoofd zegt België, dan heb ik toch meer kans om EK's en WK's te spelen'', zei Bakkali na de winst op Zulte Waregem (0-3). De rechtsbuiten liet weer een glimp van zijn klasse zien met een prachtige volley, de 0-2.

De Belgische bondscoach Marc Wilmots, aandachtig toeschouwer in Brussel, maakt donderdag zijn selectie bekend voor de oefeninterland tegen Frankrijk. "Als ik met de Rode Duivels mee moet, ga ik mee. Maar ik hoef nog niet definitief te kiezen, aangezien dit een oefenwedstrijd is."

Wedden

Meer odds

Hoewel Bakkali de toeschouwers in het Constant Vanden Stock-stadion zo af en toe vermaakte met mooie acties, werd hij ook uitgefloten als hij weer eens over de grond rolde. De Belgen hebben hun nieuwste talent nog niet liefdevol in de armen gesloten. "Het was mooi om in België te voetballen, alleen het publiek was soms niet zo aardig. Hoe dat kan? Ik weet het niet, misschien waren ze wel een beetje bang voor me", zei de tiener met een grote grijns.