Labylle verruilt MVV voor drie jaar PEC Zwolle

Labylle verruilt MVV voor drie jaar PEC Zwolle

Gepubliceerd: maandag 2 september 2013 om 17:09ma 02-09-2013 om 17:09

PEC Zwolle heeft bovendien de eenzijdige optie om Labylle voor een extra seizoen te binden. De aanvaller komt over van MVV Maastricht, dat hij sinds begin 2012 diende. Daarvoor voetbalde hij in België bij Standard Luik en KRC Genk.

Labylle is blij met zijn overstap naar de eredivisionist. "De transfer naar PEC Zwolle is de perfecte stap in mijn carrière. PEC Zwolle heeft een jonge groep spelers en een goede trainer. Het spel van de club past goed bij mij. Ik kijk ernaar uit om in het IJsseldelta stadion te voetballen", zegt hij op de clubsite.

Ook Gerard Nijkamp, technisch directeur van de Zwollenaren, is tevreden. "Leroy is een speler die wij al lang volgen. Hij is een talentvolle voetballer, die technisch vaardig is, een groot loopvermogen heeft en met veel energie speelt. Hij heeft alle kenmerken die een PEC Zwolle-speler moet hebben. In Zwolle krijgt hij de tijd om te wennen aan het hogere niveau."

Labylle is de opvolger van Youness Mokhtar. De aanvaller, in de eerste weken van het seizoen de uitblinker bij PEC, tekende zondag voor vier jaar bij FC Twente.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws