Petric vervanger gekwetste Carroll bij West Ham

Petric vervanger gekwetste Carroll bij West Ham

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2013 om 12:53di 10-09-2013 om 12:53

Petric vertrok aan het einde van vorig seizoen transfervrij bij Fulham en zat sindsdien zonder werkgever. Bij West Ham United vult de Kroaat de leemte van Andy Carroll in. De Engelsman raakte maandag geblesseerd aan zijn voet en ligt er wellicht lange tijd uit. Petric tekende een contract tot het einde van het huidige seizoen in Oost-Londen.

Vanuit Zwitserland, waar Petric speelde voor FC Baden, Grasshoppers en FC Basel, ging hij naar Duitsland. Na een jaartje Borussia Dortmund pikte Hamburger SV hem op. Vorig jaar tekende Petric een contract voor een seizoen bij Fulham, waar hij vijf keer scoorde in 32 duels.

"Ik ben heel blij, opgewonden en kijk uit naar het trainen met het team en de eerste wedstrijd", zegt Petric op de officiële website van West Ham. "Ik ken de Premier League en ik ben blij terug te zijn in deze competitie. Het is een fantastische league en ik kijk er echt naar uit onderdeel te zijn van deze ploeg en deze club."

"Er lopen hier heel veel goede spelers rond en ik hoop dat we zo snel mogelijk mijn eerste doelpunt namens West Ham kunnen vieren. Ik had nog niet met trainer Sam Allardyce gesproken tot dinsdag, maar ik heb veel over hem gehoord. Guy Demel, die ik ken van mijn tijd in Hamburg, verzekerde me dat ik hier een mooie tijd zal hebben."

 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws