Leuk voor het team, de fans en ook voor mij
Meijer: "Dit was wel een wedstrijdje voor mij geweest"

"Leuk voor het team, de fans en ook voor mij"

14-09-2013 10:46

"Het was geflatteerd, maar ten eerste is dit een geweldige avond. Dit geeft een extra boost en biedt ook houvast", zegt Huistra tegen Omroep Gelderland. De Graafschap ging met 0-2 rusten, maar over het spel in de eerste helft was de coach niet tevreden.

"We waren niet slim genoeg. Na rust was het beter, kregen we ook meer kansen en gingen we beter om met de ruimte. We houden ook de nul hier. Verdedigend zijn we duidelijk gegroeid als je dat vergelijkt met vorig seizoen", aldus Huistra.

Rogier Meijer viel tien minuten voor tijd in en maakte in de slotfase zelfs nog de 0-4. "'Natuurlijk doet me dat wat. Ik scoor niet vaak en dan tik ik die bal nog even binnen. Dat is leuk voor het team, de fans en ook voor mij."

De middenvelder had op meer speeltijd gehoopt. "Ik zat me te verbijten op de bank. We werden overlopen. Dit was wel een wedstrijdje voor mij geweest. Ik denk dat ik dit team nog altijd kan helpen, maar moet geduld opbrengen."

"Hoe lastig dat ook is, want je wil graag voetballen. Na rust maken we het goed af. Voor rust hadden we het moeilijk en scoren we gelukkig twee keer. Dit is zeker een belangrijke uitzege, want we maken de aansluiting nu", aldus Meijer tegen de regionale omroep.