'Davids: geen Gateshead, maar Playboy Mansion'
"Het spelletje gaat om toewijding en respect"

'Davids: geen Gateshead, maar Playboy Mansion'

17-09-2013 14:27
5

De voormalig speler van clubs als Juventus, AC Milan, Ajax en Tottenham Hotspur werkt dit seizoen op vrijwillige basis bij de club uit de Conference. Hij miste onlangs ook het duel met Halifax Town, afgelopen maand was hij niet van de partij toen Barnet FC op bezoek ging bij Gateshead. De club gaf Davids toestemming om een feestje in Los Angeles te bezoeken, The Daily Mail weet dat het om een fuif in de befaamde Playboy Mansion ging.

Davids, columnist bij de krant, is van groot belang voor Barnet FC. Ondanks de degradatie, afgelopen seizoen, is men bij de club maar wat blij met de aanwezigheid van de oud-voetballer. Davids zelf voelt de druk. "Het spelletje gaat om toewijding en respect, of je nu in de Champions League of in de vierde divisie speelt. Het is hetzelfde nu ik trainer ben. Alleen sta ik nu in het middelpunt natuurlijk."

"Die verantwoordelijkheid moet je als trainer oppakken, daar word je voor betaald. Het helpt ook de druk weg te nemen bij de spelers", schreef Davids. Na acht duels in de Conference staat Barnet momenteel op een vierde plek.