Müller wijst Bayern weg in Pokal, Schalke wint
Middenvelder neemt twee treffers voor zijn rekening in Allianz Arena

25-09-2013 22:21

Bayern - Hannover
Zonder Arjen Robben in de basis kwam Bayern in de eigen Allianz Arena al snel op voorsprong. Na een kwartier toonde Müller zich alert bij een voorzet en met een knappe kopbal zette hij de 1-0 op het scorebord. Vijf minuten later leek Claudio Pizarro het duel al te beslissen door voor 2-0 te zorgen, maar Hannover gaf zich nog niet gewonnen. Vlak voor rust bracht Didier Ya Konan de spanning terug (2-1). Doelpunten van Müller en Franck Ribéry zorgden in de tweede helft uiteindelijk toch voor een ruime bekerzege voor Bayern (4-1).

Darmstadt - Schalke
In aanloop naar het duel tegen Darmstadt kende Schalke veel personele problemen. Zo misten de bezoekers onder meer Kevin-Prince Boateng, Julian Draxler en Klaas-Jan Huntelaar door blessures. Wel beschikte Schalke over Jefferson Farfán, die tien minuten voor rust de score opende vanaf de strafschopstip. Toch zochten beide ploegen met een gelijke stand de kleedkamers op. Een treffer van Hanno Behrens maakte de treffer van Farfán al binnen een minuut ongedaan: 1-1. In het tweede bedrijf stelde Schalke echter alsnog orde op zaken. Verdediger Benedikt Höwedes tekende na een klein uur voor een nieuwe voorsprong, waarna Max Meyer het duel vlak voor tijd besliste (1-3).