Liverpool snel klaar met Palace, ook Fulham wint
Fulham pakt in slotfase driepunter tegen Stoke City

05-10-2013 17:59

Liverpool kwam al na veertien minuten op voorsprong. Luis Suárez, die zijn rentree op Anfield maakte, scoorde na een prima een-twee met José Enrique. Drie minuten later verdubbelde Daniel Sturridge de marge. Hij schoot na een mooie solo raak.

Na de 38e minuut was de spanning definitief uit het duel verdwenen. Steven Gerrard benutte een penalty, nadat Raheem Sterling na de grond was gebracht door Dean Moxey.

Na rust was Liverpool veel slordiger en deed Crystal Palace nog wat terug. Dwight Gayle maakte dertien minuten voor tijd de eretreffer uit een vrije trap: 3-1.

Fulham - Stoke City 1-0
Jol pakte met Fulham belangrijke punten tegen Stoke City, waar Erik Pieters een basisplaas had. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Stoke was het dichtst bij een treffer: verdediger Robert Huth zag zijn kopbal van de lijn worden gehaald.

Oussama Assaidi mocht een half uur invallen bij de bezoekers. Hij zag in de slotfase Fulham aan het langste eind trekken. Acht minuten voor tijd werd slecht defensief werk van Stoke afgestraft door Darren Bent, die een verdediger ontweek en de bal vervolgens Asmir Begovi? passeerde: 1-0.