'Ibra' kiest voor pegel: Die was het mooist

'Ibra' kiest voor pegel: "Die was het mooist"

24-10-2013 11:43
1

De oud-Ajacied kreeg het in Brussel zelfs voor elkaar dat de fans van de tegenpartij voor hem klapten. Dat gebeurde na de 0-3, een kiezelhard afstandsschot dat in de kruising belandde. "Ik moet ook zeggen dat dat de mooiste was", reageert Ibrahimovic op de website van de UEFA. "Het was een mooi schot van afstand. De timing was perfect, echt een pegel."

"Ik heb behoorlijk wat kansen gecreëerd voor mezelf en voor mijn ploeggenoten. Oké, ik heb er geen vijf gemaakt, maar we hebben nog steeds met 5-0 gewonnen omdat Cavani ook scoorde. Het lijkt me geen slechte uitslag", aldus de Zweed, die het gevaarlijk vindt om de kansen van PSG in de Champions League te voorspellen. "Bekijk het per wedstrijd. Elke ronde wordt het zwaarder in dit toernooi."

"We zitten nog steeds in de groepsfase. Nog één zege en dan plaatsen we ons. We werken hard voor elkaar en zijn een beter team dan vorig jaar. We kennen elkaar allemaal wat beter. De jongens die erin zijn gekomen, maken ook verschil", besluit Ibrahimovic.

Bij opponent Anderlecht was de verslagenheid groot. "Iedereen heeft gezien wat er is gebeurd", bromde middenvelder Guillaume Gillet. "Alle mensen die deze wedstrijd hebben bekeken zagen hoe sterk PSG was. Er is een ontzettend groot verschil tussen beide ploeg, dat is alles. Om een resultaat te halen moeten wij op 200% van onze kunnen spelen. Dat was niet het geval."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie