Brard geniet in Azerbeidzjan: Voel me thuis
"Ik heb acht fantastische jaren gehad bij Feyenoord"

Brard geniet in Azerbeidzjan: "Voel me thuis"

14-11-2013 13:49

"Dit voelt voor mij als thuiskomen", zegt Brard op de officiële website van Feyenoord. "Ik heb acht fantastische jaren gehad bij Feyenoord, dus is het leuk om iedereen weer even te zien en bij te praten." Brard houdt zijn oude club scherp in de gaten via het internet. "Zo zag ik dat Joey Sleegers en Sven van Beek hun contract hebben verlengd. Voor Feyenoord is het heel mooi dat deze talenten voor langere tijd aan de club verbonden zijn."

Brard is sinds 1 augustus werkzaam in Azerbeidzjan, hij ging aan de slag bij FC Gabala. Een totaal andere wereld, maar Brard voelt zich prima thuis in het land. "Ik voelde me vanaf de eerste dag thuis. De samenwerking met de mensen daar verloopt uitstekend en ik heb het hartstikke naar mijn zin", zegt Brard, die in zijn rol als hoofd opleidingen ook vaak op het veld te vinden is.

"Het voelt toch wel prettig om het gras wat vaker onder mijn voeten te voelen. De club bestaat pas sinds 2005, maar het is fantastisch om te zien wat er in korte tijd is neergezet. Voor mij is de uitdaging groot om daar in de komende jaren mijn steentje aan bij te dragen", aldus Brard op het digitale thuis van zijn oude werkgever.