El Ahmadi: Delph zou er niet misstaan
Middenvelder Aston Villa looft teamgenoot

El Ahmadi: "Delph zou er niet misstaan"

18-11-2013 20:46

"Engeland heeft veel goede spelers in de selectie, maar Delph zou niet misstaan ten opzichte van de andere namen", vertelde El Ahmadi aan de Birmingham Mail. "Hij is altijd als eerste op de club en is altijd de laatste visie vertrekt, dus je ziet zijn verlangen terug. Met deze kwaliteit is een oproep nog slechts een kwestie van tijd."

"In Engeland geldt Delph als een uitstekende speler en een groot talent. Hij is nog jong en heeft pech gehad met blessures, maar anders zou hij waarschijnlijk al deel hebben uitgemaakt van de Engelse selectie. Zijn toekomst is rooskleurig. Hij is één van de beste spelers bij Aston Villa", vervolgde El Ahmadi.

Vlaar looft Okore
Ron Vlaar, net als El Ahmadi oud-speler van Feyenoord, prees op zijn beurt Jores Okore. Laatstgenoemde toonde zich strijdbaar tijdens de revalidatieproces van een zware knieblessure. "Het is onvoorstelbaar wat er is gebeurd met Jores. Dat is echt frustrerend", sprak de centrale verdediger op de clubwebsite. "Maar hij doet het fantastisch, iedere dag opnieuw. Hij werkt keihard en blijft lachen."

"Het is niet eenvoudig voor Jores. Maar ik heb dezelfde blessure gehad en weet dat hij sterker terugkeert, zeer zeker. Hij geeft alles en ondertussen moeten wij geduldig blijven."