Kuyt boekt late zege met Fenerbahçe
Koploper wint met 1-2 bij Antalyaspor

24-11-2013 20:28

'Fener' kwam snel op voorsprong door Pierre Webó. De aanvaller uit Kameroen opende de score na vijf minuten. Vlak voor rust maakte Lamine Diarra gelijk. Zijn landgenoot Sow voorkwam net voor het slotsignaal dat het bij 1-1 zou blijven.

De lijstaanvoerder uit Istanbul, met Dirk Kuyt de hele wedstrijd actief, heeft na twaalf wedstrijden 31 punten. Dat zijn er zes meer dan Kasimpasa. De werkgever van de 'Nederlandse Ryans' - Babel en Donk - kwam op bezoek bij Bursaspor niet verder dan 1-1.

Sivasspor is met 22 punten de nummer drie door een iets beter doelsaldo dan Galatasaray. Zonder de geblesseerde Wesley Sneijder won de Turkse kampioen het onderlinge duel zaterdag met 2-1. Besiktas kan beide clubs nog passeren door maandag Konyaspor te verslaan.