HSV-reserve denkt onder Van Marwijk aan vertrek

HSV-reserve denkt onder Van Marwijk aan vertrek

25-11-2013 23:42
0

Fabian Eijkhout
HAMBURG

Mancienne kreeg aan het begin van het seizoen te horen dat hij uit mocht zien naar een nieuwe club, onder Van Marwijk kreeg hij echter weer een kans zich te tonen. Na een persoonlijk gesprek werd de Engelsman weer bij de selectie gehaald. Een succes is dat nog niet te noemen, tot speelminuten in de hoofdmacht kwam het namelijk nog niet. Afgelopen zondag zat de 25-jarige verdediger tijdens de 3-1 zege op Hannover 96 negentig minuten op de bank.

Swansea City heeft volgens Engelse media interesse in Mancienne, die naast Chelsea in Engeland eerder actief was voor Queens Park Rangers en Wolverhampton Wanderers. Kort na afloop van de overwinning liet Mancienne in de Imtech Arena weten dat hij niets kan met geruchten, wel is duidelijk dat hij minuten wil gaan maken. "Natuurlijk wil ik spelen, dat is logisch. Hier of ergens anders. Maar ik moet afwachten tot januari. Voorlopig weet ik van niets, ook niet van interesse van Swansea City", zei hij tegenover VoetbalPrimeur.

Mancienne maakt daarmee duidelijk dat hij wil spelen, sportief directeur Oliver Kreuzer weet dat ook. Hij liet weten dat HSV open staat voor een vertrek van Mancienne, voormalig jeugdinternational van Engeland. "Er heeft zich nog niemand gemeld, maar het is duidelijk dat Michael het liefst wil vertrekken. Hij wil spelen en dat wordt moeilijk bij ons", zei Kreuzer eerder tegenover Hamburger Morgenpost.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s