Carmelia: Een terechte zege op MVV
"Het was een geweldige wedstrijd"

Carmelia: "Een terechte zege op MVV"

19-12-2013 15:44

"Het was echt een geweldige wedstrijd. We waren ruim zestig minuten de baas. We kwamen twee doelpunten voor te staan, maar na de 2-1 werd het toch nog even billenknijpen. Ik ben van mening dat het wel een terechte zege was", aldus Carmelia tegenover VoetbalPrimeur.

De verdediger/middenvelder deelde na afloop van de bekerwedstrijd complimenten uit aan zijn ploeggenoten en de technische staf van de topklasser. "We hebben historie geschreven. We waren volgens mij beter dan MVV. Het team waar ik nu in speel is echt geweldig met een geweldige trainer. Jammer is natuurlijk wel dat het na de wedstrijd uit de hand liep met de supporters van de tegenpartij."

Carmelia heeft geen echte voorkeur bij de loting van donderdag voor de kwartfinale van de KNVB Beker. "Ik vertelde voor de wedstrijd al dat ik het gevoel had dat we konden winnen. Dat hebben we gedaan en voor mij maakt het nu echt niet meer uit welke tegenstander we krijgen. We zijn trots op onze prestatie en nu kunnen we met een heel goed gevoel de winterstop in."