Langdurige Sparta-wens Kruys gaat in vervulling

Langdurige Sparta-wens Kruys gaat in vervulling

Gepubliceerd: dinsdag 31 december 2013 om 13:46di 31-12-2013 om 13:46

Arjan van der Laan zat de laatste drie wedstrijden voor de winterstop als interim-hoofdtrainer op de bank. Directeur Wiljan Vloet bevestigde dinsdag dat Kruys in de tweede seizoenshelft voor de groep zal staan. Kruys komt over van amateurclub IJsselmeervogels, dat aan kop gaat in de zaterdagtak van de Topklasse. De oud-profvoetballer werkte eerder bij SC Cambuur, FC Den Bosch, De Graafschap, FC Dordrecht en FC Volendam.

"Gert is een trainer die met ontzettend veel passie werkt. De spelers die met hem hebben samengewerkt zijn vol lof over zijn kwaliteiten. De speelstijl die hij voorstaat kenmerkt een zekere drive die wij graag ook bij Sparta zien", aldus Vloet. Kruys tekent in Rotterdam een contract tot de zomer van 2015, laat de club weten op de officiële website.

Kruys kijkt uit naar de uitdaging bij de traditieclub. "Sparta heeft altijd mijn speciale aandacht gehad. Ik heb in het verleden meerdere malen aangegeven dat het mij enorm zou aantrekken om te trainen bij deze club. Dat het nu tot een samenwerking komt is mooi en ik kan niet wachten om te starten", aldus Gert Kruys.

 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws