Besiktas wil stunten met Ronaldinho én Lescott
Turkse club zoekt sponsor voor komst Braziliaan (33)

Besiktas wil stunten met Ronaldinho én Lescott

01-01-2014 09:42

De Braziliaanse smaakmaker is transfervrij op te halen bij Atlético Mineiro, Besiktas hoopt de concurrentie af te troeven en Ronaldinho naar de Turkse Süper Lig te halen. Volgens media in het land hebben er reeds gesprekken plaatsgevonden tussen Besiktas en het management van Ronaldinho, de clubleiding zelf wil daar vooralsnog niet op reageren.

Bestuurder Ahmet Kavalci laat zich wel ontvallen dat de interesse van Besiktas concreet is. "We willen Ronaldinho aantrekken", klinkt het uit zijn mond. Besiktas hoopt dat sponsors de club de helpende hand willen bieden. Door een bijdrage van verschillende grote partijen, denkt Besiktas een kans te maken het salaris van Ronaldinho op te hoesten.

"Zijn salaris is te hoog voor ons. We hebben een sponsor nodig voor hem. We hebben nog geen akkoord bereikt met een sponsor, dat is de enige reden waarom we hem nog niet aangetrokken hebben." Ook hoopt Besiktas Joleon Lescott, verdediger van Manchester City, vast te leggen. "We onderhandelen met Manchester City. Donderdag zal er nieuws zijn over een belangrijke ontwikkeling."