Zeges Everton en Spurs, Fulham pijnlijk onderuit
Eriksen scoort voor Spurs, Fulham zakt verder weg

Zeges Everton en Spurs, Fulham pijnlijk onderuit

11-01-2014 18:05

Tottenham Hotspur klom door de zege naar de vijfde positie op de ranglijst van de Premier League. De club passeerde Liverpool, dat zondag tegen Stoke City speelt.

Everton - Norwich City 2-0
Everton blijft uitstekend presteren in de Premier League. De formatie won zaterdag voor eigen publiek ook van Norwich City: 2-0. Everton klom door de zege naar de vierde plaats op de ranglijst. De club passeerde stadgenoot Liverpool, dat zondag op bezoek gaat bij Stoke City.

Wedden

Meer odds

Gareth Barry en Kevin Mirallas tekenden voor de treffers van Everton. John Heitinga mocht na 68 minuten invallen. Bij Norwich City hadden Leroy Fer en Ricky van Wolfswinkel een basisplaats.

Fulham - Sunderland 1-4
Fulham blijft ook onder trainer René Meulensteen slecht presteren. De opvolger van de eerder dit seizoen ontslagen Martin Jol zag zijn ploeg zaterdag voor eigen publiek van hekkensluiter Sunderland verliezen: 1-4.

Fulham heeft door de nederlaag nog maar twee punten meer dan Sunderland en Crystal Palace, de slechtst geklasseerde ploegen van de Premier League. Adam Johnson scoorde driemaal voor Sunderland. Bryan Ruiz maakte geen deel uit van de selectie van Fulham. Hij staat in de belangstelling van PSV en het Spaanse Real Betis.

Overige uitslagen:
Southampton - West Bromwich Albion 1-0
Cardiff City - West Ham United 0-2

(ANP)