Seedorf: Alleen maar voors, geen tegens

Seedorf: "Alleen maar voors, geen tegens"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2014 om 17:45di 14-01-2014 om 17:45

"Het was niet moeilijk. Ik heb 22 jaar op het hoogste niveau gespeeld, maar voetbal was altijd een deel van mijn leven, niet mijn leven", aldus Seedorf, die tot dinsdag als speler onder contract stond bij Botafogo, op de persconferentie in Brazilië. "Ik heb altijd opengestaan voor de mogelijkheden in het leven. Van mijn keuzes heb ik nooit spijt gehad en dat zal nu ook niet gebeuren."

Seedorf hakte maandag de knoop definitief door. "Ik heb met de familie gepraat, we hebben samen gegeten. Ik heb het mijn kinderen verteld en toen is het besluit genomen. Er waren geen tegens, alleen maar voors", vervolgde de oud-middenvelder. Bij Milan tekent hij tot medio 2016.

Voor zijn tijd in Brazilië is hij zeer dankbaar. "Dit is geen afscheid. Ik heb vanaf de eerste dag warmte en genegenheid gevoeld bij Botafogo en dat gevoel zal nooit meer verdwijnen. Hopelijk heb ik de spelers wat bij kunnen brengen. Ik heb in ieder geval heel veel geleerd. Ik ben dankbaar dat ik mijn laatste wedstrijd een goal heb gemaakt in een vol Maracanã."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws