Van Beek: Bekerduel met Ajax zou mooie kans zijn

Van Beek: "Bekerduel met Ajax zou mooie kans zijn"

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2014 om 10:12di 21-01-2014 om 10:12

Van Beek heeft officieel nog niets van Ronald Koeman gehoord en dus houdt hij een slag om de arm. "Ik weet dan ook echt niet of ik tegen Ajax mag beginnen. Ik hoop er uiteraard wel op", zegt het negentienjarige talent in het Algemeen Dagblad.

Koeman zei in een eerder stadium al eens dat hij geen enkele moeite heeft met het doorschuiven van Van Beek, die in de toekomst een 'ijzersterk centraal duo' kan gaan vormen met het andere talent Terence Kongolo. Van Beek is blij met dat vertrouwen.

"Waarom de trainer vertrouwen in mij heeft? Ik ben een simpele verdediger, zo noemt hij het ook. Ik pak een bal af, lever 'm snel weer in en doe verder geen gekke dingen. Ik weet wat ik kan, maar vooral ook wat ik niet kan. Zomaar even iemand uitspelen achterin, daar pas ik voor."

De Rotterdammer heeft al wat tegenslagen moeten overwinnen. "Bij Feyenoord zagen veel mensen het niet in mij zitten. Dat was moeilijk, maar het heeft mij wel sterker gemaakt. Ik heb grote vooruitgang geboekt. De club heeft mij een neiuw contract gegeven. Je moet je kansen pakken. Een bekerwedstrijd tegen Ajax zou een mooie kans kunnen zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws