Ik volgde Taarabt al in de tweede divisie van Engeland
Galliani blij met komst Marokkaanse aanvaller

"Ik volgde Taarabt al in de tweede divisie van Engeland"

30-01-2014 21:46

AC Milan versterkte zich donderdagmiddag met Adel Taarabt. Vice-president Adriano Galliani is erg blij met de komst van de aanvaller, die in eerste instantie wordt gehuurd van Fulham.

Milan en Fulham kwamen woensdag al tot een akkoord, maar de transfer werd donderdag pas na de medische keuring van Taarabt afgerond. De Marokkaanse international zal donderdagavond dineren met Galliani, een vaste traditie voor nieuwe spelers van de Italiaanse topclub.

"Ik volg Taarabt al een lange tijd, ik hield hem al in de gaten toen hij nog in de tweede divisie van Engeland speelde", laat Galliani weten. "Hij is een enorm talent en kan mensen passeren. Hij is precies het type speler waar ik van houd. Uiteraard is hij zelf ook erg blij en zie ik hem vanavond. Wij zijn tevreden."

De 24-jarige Taarabt verruilde het gedegradeerde Queens Park Rangers afgelopen zomer voor Fulham, maar komt sinds het vertrek van Martin Jol nauwelijks nog aan spelen toe. AC Milan huurt de dribbelaar tot het eind van dit seizoen en kan hem dan voor zeven miljoen euro definitief inlijven.