Juventus schopt Quagliarella tegen zere been: Hij verdient meer respect
Oude Dame neemt aanvaller niet op in selectie Europa League

Juventus schopt Quagliarella tegen zere been: "Hij verdient meer respect"

04-02-2014 12:19

De beslissing van Juventus om Fabio Quagliarella niet in te schrijven voor de Europa League, heeft tot grote frustratie bij de spits geleid. De 31-jarige Italiaan was de enige speler die niet in de 23-koppige selectie opgenomen werd.

Aanwinst Dani Osvaldo vormt samen met Sebastian Giovinco, Fernando Llorente en Carlos Tévez het aanvallende deel van de groep, die eind februari tegen Trabzonspor speelt in de Europa League. De omissie van Quagliarella was tegen het zere been van de 25-voudig international, die in de Champions League nog tweemaal scoorde.

Wedden

Meer odds

"Fabio verdient meer respect, maar klaarblijkelijk is hetgeen hij Juventus in de afgelopen jaren gegeven heeft niet veel waard", reageerde zaakwaarnemer Giuseppe Bozzo in La Gazzetta dello Sport. "Hij heeft nooit voor controverse gezorgd, maar dat betekent natuurlijk niet dat hij blij is met deze situatie. Fabio heeft zijn uitsluiting niet goed verwerkt."

Bozzo speculeerde vervolgens over de mogelijke reden. "Zou dit zijn straf zijn voor het weigeren van een transfer tijdens de afgelopen periode? Ik zou betreurd zijn als dat het geval is. In september hadden we een aanbieding, maar de coach gaf zijn toestemming niet. In januari zag de club Fabio graag op huurbasis gaan, maar hij gaf de voorkeur te blijven. Hij was overtuigd dat hij de club nog wat kon geven."