FC Oss gunt Kaprálik 'financieel fantastische kans' in Thailand
Slowaakse verdediger op weg naar Army United FC

FC Oss gunt Kaprálik 'financieel fantastische kans' in Thailand

21-02-2014 08:26

Zdenko Kaprálik lijkt zijn laatste wedstrijd voor FC Oss gespeeld te hebben. De 28-jarige verdediger staat voor een transfer naar Thailand. Kaprálik hoopt op korte termijn een contract te tekenen bij Army United FC.

FC Oss laat weten dat het verzoek van Kaprálik om de gesprekken met Army United te openen gehonoreerd is door de clubleiding. De Slowaak verblijft momenteel in Thailand, waar hij contractonderhandelingen voert en een medische keuring ondergaat. De club laat weten dat de kans 'zeer aannemelijk' is dat Kaprálik niet terugkeert bij de Jupiler League-club.

"Zdenko heeft het fantastisch naar zijn zin ‎bij FC Oss, maar financieel is dit een fantastisch kans voor hem en die wil hij pakken indien alles rond komt", zegt zaakwaarnemer Eelco Groen in een reactie aan VoetbalPrimeur. "Mocht de transfer door omstandigheden niet doorgaan dan zal hij zich weer bij FC Oss melden en zich honderd procent inzetten voor de club."

Kaprálik is bezig aan zijn tweede periode bij FC Oss. Dit seizoen kwam de verdediger zeventien duels in actie namens de club. Twee jaar geleden stond Kaprálik ook al onder contract in Noord-Brabant. Tussendoor speelde de voetballer bij het Tsjechische FC Banik Ostrava. Army United FC komt uit op het hoogste Thaise voetbalniveau.