'Seedorf klopt bij Ancelotti aan voor keeper Diego López'
AC Milan wil oude Abbiati na dit seizoen vervangen

'Seedorf klopt bij Ancelotti aan voor keeper Diego López'

06-03-2014 12:17

Voor Iker Casillas gloort wellicht weer een plek onder de lat van Real Madrid. AC Milan is op zoek naar een nieuwe keeper en heeft de naam van zijn concurrent Diego López op het lijstje gezet. Volgens Tuttosport zou de club van Clarence Seedorf aan het einde van het seizoen een voorstel kunnen doen aan 'De Koninklijke'.

AC Milan is van plan de bijna 37-jarige Christian Abbiati na dit seizoen te vervangen. Diego López, die clubicoon Casillas uit de basis houdt, is één van de beoogde opvolgers in Milaan, waar Clarence Seedorf sinds half januari de hoofdtrainer is. Ook Tottenham Hotspur is naar verluidt een gegadigde voor de Spaanse doelman.

Wedden

Meer odds

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti koos net als zijn voorganger José Mourinho voor López en laat Casillas opdraven in de Champions League en in bekerwedstrijden. De Italiaan omschreef de situatie eerder al eens als 'abnormaal', mogelijk suggererend dat hij het dilemma na dit seizoen gaat oplossen. Ancelotti en Seedorf zijn goede bekenden van elkaar uit hun gezamelijke Milan-tijd.