Roda met 'spion' Powel tegen Heracles; Höcher mogelijk afwezig

Roda met 'spion' Powel tegen Heracles; Höcher mogelijk afwezig

14-03-2014 16:44
0

Roda JC moet het zaterdag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo mogelijk stellen zonder Marc Höcher. De middenvelder, die vorige week in de gewonnen degradatiekraker tegen NEC (3-1) een belangrijke rol vertolkte, was de afgelopen dagen ziek.

Höcher trainde vrijdag wel weer mee met de selectie van trainer Jon Dahl Tomasson, maar hij is nog verre van topfit. "We zullen morgen (zaterdag, red.) bekijken of hij bij de selectie zit", zegt Tomasson in gesprek met De Limburger

De oefenmeester kan in Almelo zeker niet beschikken over Anco Jansen, Davy De Beule, Bart Biemans en Krisztián Németh. Roly Bonevacia keert terug van een schorsing. Frank Demouge en Mark-Jan Fledderus, die vorige week hun rentree maakten na lang blessureleed, zitten opnieuw op de bank.

Berry Powel start wederom in de basis en afgelopen week fungeerde hij alvast als 'spion'. De spits kwam tot vorige maand uit voor Heracles. "Ik vraag altijd aan spelers of ze iets weten van de tegenstander. De ene keer kun je er meer mee dan de andere", aldus Tomasson.

Door de winst vorige week op NEC deed Roda JC de laatste plaats in de Eredivisie over aan de ploeg uit Nijmegen. De stemming is sindsdien beter in Kerkrade. "We hebben een goede trainingsweek achter de rug. Als je wint is de sfeer altijd beter. We moeten nu proberen de lijn door te trekken", besluit de coach.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie