Fiorentina klopt tiental Napoli, ongelukkige invalbeurt Mertens
Formatie uit Florence verliest met 0-1

23-03-2014 20:32

Fiorentina heeft Napoli zondag voor eigen publiek verslagen. De club uit Florence won in Stadio San Paolo van Napels met 0-1, door een laat doelpunt van de Spaanse aanvaller Joaquin.

Napoli speelde ruim een helft met tien man, na rood voor Faouzi Ghoulam in de 37e minuut. Bij Napoli viel de Belgische aanvaller Dries Mertens (ex-PSV) een kwartier voor tijd in. Mertens moest tien minuten later echter al weer geblesseerd naar de kant.

De ploeg van trainer Rafael Benitez staat nog steeds stevig op de derde plaats in de Serie A met 58 punten uit 29 duels, maar zag de voorsprong op nummer vier Fiorentina wel slinken tot zeven punten. De derde plaats geeft aan het einde van het seizoen recht op een ticket voor de voorronde van de Champions League.