Pasqual meldt zich ook in overvolle ziekenboeg Fiorentina
Verdediger minimaal tien dagen niet inzetbaar

Pasqual meldt zich ook in overvolle ziekenboeg Fiorentina

27-03-2014 18:35

Fiorentina verloor woensdagavond niet alleen belangrijke punten in de strijd om de derde plaats in de Italiaanse Serie A, maar zag tevens Manuel Pasqual voortijdig afhaken door blessureleed. De aanvoerder is minimaal tien dagen niet inzetbaar voor zijn werkgever.

Pasqual verliet woensdag na achttien minuten al het speelveld vanwege een spierblessure. Hij werd vervangen door Facundo Roncaglia. De aanvoerder moest zich donderdag al melden bij een fysiotherapeut van de club en nieuwe onderzoeken over tien dagen moet uitsluitsel geven over de exacte ernst van de blessure.

Fiorentina ging woensdag enigszins verrassend onderuit tegen AC Milan (0-2). Door de nederlaag moet de ploeg de strijd om de derde plaats in de competitie staken. Met nog acht competitiewedstrijden te gaan is de achterstand op Napoli tien punten.

Pasqual moet de eerstvolgende wedstrijd zeker vanaf de tribune toekijken. Daar zal hij gezelschap krijgen van ploeggenoten die ook door blessureleed niet inzetbaar zijn zoals Giuseppe Rossi, Mario Gomez, Anderson, Ante Rebic en David Pizarro.