'ADO Den Haag licht optie in contract van aanvoerder Holla niet'
Club uit Den Haag wil wel verder met verhuurde spits Poepon

'ADO Den Haag licht optie in contract van aanvoerder Holla niet'

28-03-2014 07:43
4

Danny Holla lijkt komende zomer te vertrekken bij ADO Den Haag. Het Algemeen Dagblad meldt dat de club uit de Residentie de optie in het aflopende contract van de middenvelder niet licht.

In het contract van de oud-speler van onder meer FC Groningen bij ADO Den Haag is een optie opgenomen die het voor de club mogelijk maakt om Holla één seizoen langer vast te leggen. De krant schrijft dat de clubleiding besloten heeft die optie niet te lichten. Holla gaf onlangs aan open te staan voor een nieuw avontuur. Mocht de gewenste nieuwe club uitblijven, dan gaan club en speler opnieuw met elkaar om tafel.

De 26-jarige Holla is aan zijn tweede seizoen bezig in Den Haag, waar hij basisspeler is. Eerder kwam de middenvelder uit voor VVV-Venlo, PEC Zwolle en Almere City FC. De krant meldt vrijdag dat ADO Den Haag de optie in het contract van Rydell Poepon wel licht. De spits, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor NAC Breda, zal ook komend seizoen onder contract staan bij de Eredivisie-club uit Den Haag.