Castillion teleurgesteld bij NEC: Ben hier om minuten te maken
"Twee spitsen zou een optie kunnen zijn, maar daar kiest de trainer niet voor"

Castillion teleurgesteld bij NEC: "Ben hier om minuten te maken"

28-03-2014 13:08

Geoffrey Castillion hoopte zich bij NEC in de kijker te spelen, maar zijn verhuurperiode is met slechts vier korte invalbeurten allesbehalve succesvol. De van Ajax geleende spits baalt er stevig van.

Vorig seizoen kwam Castillion bij Heracles nog regelmatig aan spelen toe, zij het meestal als rechtsbuiten. "Misschien ziet de trainer in mij geen buitenspeler. Het is ook niet mijn favoriete positie", zegt hij tegen Omroep Gelderland over zijn huidige coach Anton Janssen.

In de punt van de aanval moet Castillion concurreren met topscorer Michael Higdon. "En dus wissel je hem niet zo gauw", weet hij. "Twee spitsen zou inderdaad ook een optie kunnen zijn, maar daar kiest de trainer niet voor. Ik kan alleen maar keihard trainen en gretig zijn. Het is teleurstellend, want ik ben hier om minuten te maken."

Castillion heeft bij Ajax geen toekomst meer. De 22-jarige Amsterdammer begon het seizoen in Jong Ajax en vanaf januari is hij verhuurd aan NEC. In de Eredivisie en de KNVB Beker viel de aanvaller vier keer in, bij elkaar opgeteld slechts 43 minuten. Scoren deed Castillion niet.