Oud-Heraclied Everton snel weg uit Midden-Oosten: Ze betalen mijn salaris niet

Oud-Heraclied Everton snel weg uit Midden-Oosten: "Ze betalen mijn salaris niet"

Gepubliceerd: zaterdag 29 maart 2014 om 12:05za 29-03-2014 om 12:05

Het avontuur bij het Arabische Al-Nassr heeft voor Everton Ramos da Silva nog geen half jaar geduurd. De Braziliaanse spits wacht thuis op vijf maanden salaris.

Everton stond eigenlijk nog tot medio 2015 onder contract bij Al-Nassr, maar de club hoeft niet meer op de aanvaller te rekenen. "Ik ben nu drie maanden thuis in Brazilië. Ze betalen mijn salaris niet. Dus heb ik eind december besloten om niet meer terug te gaan naar Saoedi Arabië", aldus de Braziliaan tegenover TC Tubantia.

De oud-spits van Heracles Almelo rekent erop dat Al-Nassr zijn verplichtingen nog na zal komen. "Ik ga natuurlijk nog wel proberen om mijn geld te krijgen. Ik ga er toch wel vanuit dat dat goed komt. Maar ik ga er niet meer naar toe. Er is geen basis meer om daar verder te gaan", vervolgt de 30-jarige Everton stellig.

Everton vertrok vorig jaar bij Heracles, waar hij met zeventig doelpunten in 218 wedstrijden topscorer aller tijden is. De spits staat open voor een transfer naar Nederland of Europa, maar zou in eerste instantie op zoek gaan naar een Braziliaanse club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws