Zoutman blijft Jong FC Twente begeleiden in Jupiler League
Tukkers verlengen het contract van de trainer

Zoutman blijft Jong FC Twente begeleiden in Jupiler League

04-04-2014 21:16

Jan Zoutman mag Jong FC Twente volgend seizoen opnieuw begeleiden in de Jupiler League. De 44-jarige oefenmeester staat weliswaar slechts zeventiende met zijn manschappen, maar de clubleiding is desalniettemin tevreden over zijn werkwijze.

"De Jupiler League is voor een beloftenploeg als Jong FC Twente een heel interessante competitie en ik ben blij dat ik daar ook komend seizoen als trainer deel van mag uitmaken", vertelde de oud-trainer van HFC Haarlem en diverse amateurclubs. "We zijn een opleidingsteam en de spelers krijgen in deze competitie te maken met meer fysieke tegenstand en ploegen die een heel andere slimheid in huis hebben."

"De ploeg leert daar veel van en dat gaat in ons debuutseizoen in de Jupiler League met vallen en opstaan. Al deze ervaringen nemen we mee naar komend seizoen, waarin voor ons als trainersstaf weer een mooie uitdaging is weggelegd", aldus Zoutman. Technisch manager Cees Lok ziet voor de trainer een belangrijke rol weggelegd.

Lok: "De ploeg maakt in haar debuutseizoen in de Jupiler League een leerzaam jaar door. Daarnaast is Jan in zijn functie als trainer/coach bij Jong FC Twente een goede aanvulling op de technische staf rondom het eerste elftal waar hij nauw mee samenwerkt."