Bespeler linkerflank terug naar Utrecht: Ik vind dat eigenlijk best leuk

Bespeler linkerflank terug naar Utrecht: "Ik vind dat eigenlijk best leuk"

Gepubliceerd: vrijdag 18 april 2014 om 19:06vr 18-04-2014 om 19:06

Michael Zullo speelt dit seizoen op huurbasis voor het Australische Adelaide United. In zijn geboorteland tracht de 25-jarige bespeler van de linkerflank een sterke terugkeer bij FC Utrecht te bewerkstelligen.

"Ik zal me inderdaad weer melden in Utrecht om me voor te bereiden op de nieuwe competitie", vertelde Zullo op de website van Sport-Promotion. "Ik vind dat ook eigenlijk best leuk, want ik denk dat ik dit seizoen wel heb aangetoond dat ik het niet verleerd ben en nog steeds heel aardig kan voetballen. En dat zullen de mensen bij Utrecht vast ook wel hebben gezien."

"Ik ben topfit, ik heb gewoon een goed jaar gedraaid. Dus hoop ik in de voorbereiding op de nieuwe competitie een kans te krijgen in Utrecht", vervolgde de Australiër enthousiast. Zijn huidige team eindigde op de zesde plek in de nationale competitie en mag zodoende deelnemen aan de play-offs. "Het halen van de play-offs is voor ons de bekroning op een goed seizoen."

Adelaide United start de play-offs tegen Central Coast Mariners. Bij een eventuele overwinning volgt een confrontatie met de nummer één van de ranglijst, Brisbane Roar. "Ik weet zeker dat er dan heel veel familie van mij op de tribunes zal zitten, want ze wonen bijna allemaal nog in Brisbane. Maar zover is het natuurlijk nog niet. Eerst morgen maar eens zien te winnen van de Mariners."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws