Aarhus negeert akkoord met PSV over toptalent: Maar kans is wel groot

Aarhus negeert akkoord met PSV over toptalent: "Maar kans is wel groot"

Gepubliceerd: vrijdag 18 april 2014 om 20:34vr 18-04-2014 om 20:34

De berichtgeving van het Eindhovens Dagblad over de komst van Mathias Bonde naar PSV blijkt wat voorbarig. De Nederlandse topclub wil het Deense toptalent inderdaad overnemen van AGF Aarhus, maar van een akkoord is nog geen sprake.

De pas zestienjarige Bonde is wel naar Nederland afgereisd om kennis te maken met PSV, waar hij al een keer op proef was. "PSV heeft concrete belangstelling voor hem. We hebben Mathias daarop aangegeven dat het goed voor hem zou zijn om daar te gaan kijken. In tegenstelling tot wat in de media gemeld wordt, hebben we geen akkoord bereikt. Wij zullen hem echter niet in de weg staan als alle partijen tot een akkoord weten te komen", aldus technisch directeur Brian Steen Nielsen op de clubsite van Aarhus.

PSV rekent al wel op de komst Bonde en laat hem deze week direct een medische keuring ondergaan. Ook Aarhus verwacht dat de transfer snel rond zal komen. Nielsen: "Er is een grote kans dat hij daar uiteindelijk naar toe gaan. Wij zijn erg trots dat een club van het kaliber PSV belangstelling heeft voor onze talenten. We krijgen veel belangstelling van clubs om onze talenten voor een stage over te laten komen. Als dat past in onze plannen, willen we de spelers ook die kans geven om zich te laten zien in een andere omgeving."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws