Swansea-collega vreest voor vertrek van 'ongelooflijke' Bony
Swansea-verdediger Davies hoopt dat Bony de club trouw blijft

Swansea-collega vreest voor vertrek van 'ongelooflijke' Bony

22-04-2014 16:07

Swansea City-verdediger Ben Davies verwacht dat het niet eenvoudig wordt Wilfried Bony langer voor de club te behouden. De Ivoriaanse aanvaller lijkt zich deze zomer op het WK in Brazilië des te meer in de kijker te gaan spelen.

Hoewel Swansea in de Premier League de dertiende plek bezet, weet Bony vaak het net te vinden. De spits staat nu op dertien treffers. "Iemand die zo vaak scoort bij een team dat op die positie op de ranglijst staat, is ongelooflijk", zegt Davies in gesprek met de BBC. "Het is geweldig om hem erbij te hebben, iedereen houdt van hem."

In juni maakt Bony waarschijnlijk zijn opwachting op het WK in Brazilië, een podium waar hij zich kan onderscheiden. "Als een club zich deze zomer voor hem meldt, wordt het lastig hem te behouden. We willen hem er heel graag bij hebben en hopelijk kan hij volgend seizoen hetzelfde voor ons betekenen."

Bony verhuisde vorig jaar naar Engeland. De beresterke aanvaller had daarvoor in zijn drie seizoenen bij Vitesse indruk gemaakt. Ook in de Premier League weet de Ivoriaan te imponeren.