Van Bronckhorst voelt klik met hoofdtrainer Rutten en blijft Feyenoord trouw
"Feyenoord is mijn club en ik heb het hier fantastisch naar mijn zin"

Van Bronckhorst voelt klik met hoofdtrainer Rutten en blijft Feyenoord trouw

26-04-2014 11:17

Giovanni van Bronckhorst is ook komend seizoen actief bij Feyenoord. De oud-voetballer verlengt zijn aflopende verbintenis in Rotterdam met een jaar en zal na de zomer functioneren als rechterhand van de nieuwe hoofdtrainer Fred Rutten.

Ook de afgelopen seizoenen was Van Bronckhorst in de Kuip actief als assistent. Zijn werkzaamheden onder scheidend hoofdtrainer Ronald Koeman bevallen de oud-international zo goed, dat hij besloten heeft zijn aflopende verbintenis met een jaar te verlengen. Dat meldt Feyenoord zaterdag op de officiële website. Van Bronckhorst (39) staat zodoende voor zijn vierde seizoen in de technische staf van Feyenoord.

"Feyenoord is mijn club en ik heb het hier fantastisch naar mijn zin", zegt Van Bronckhorst, die in zijn carrière 106 interlands namens het Nederlands elftal speelde. "Voor mezelf was ik er daarom snel uit, alleen was het voor mij belangrijk om ook een gesprek aan te gaan met nieuwe trainer Fred Rutten. Dat voelde erg goed en ik ben blij dat ik ook volgend seizoen deel uitmaak van de technische staf. Ik kijk er heel erg naar uit om in de nieuwe samenstelling verder te gaan."