Voetballegende zwaar teleurgesteld: Er is iets mis met Bayern München
Duitse topclub hard onderuit in Champions League

Voetballegende zwaar teleurgesteld: "Er is iets mis met Bayern München"

30-04-2014 18:07
3

Bayern München ging dinsdagavond in het eigen stadion keihard onderuit tegen Real Madrid (0-4). Voetballegende en erevoorzitter van de Duitse club, Franz Beckenbauer, verbaasde zich naar zijn zeggen niet over de uitschakeling omdat het team al weken zichtbaar uit vorm was.

"Er is iets mis met Bayern München. Dat is iets dat al weken bekend is bij iedereen. Het was een grote teleurstelling", aldus Beckenbauer tegenover de Spaanse media.

Wedden

Meer odds

Bayern München kwam dit seizoen goed uit de startblokken, maar de goedlopende machine begon naarmate het seizoen vorderde opzichtig te haperen. "Vanaf augustus 2013 tot de herstart van het seizoen een aantal weken geleden speelde de ploeg echt goed. De spelers waren zeer geconcentreerd. Vervolgens was er een duidelijke periode waarin de ploeg zwak acteerde en de concentratie beduidend minder was. Dat ging steeds door tot aan deze laatste wedstrijd."

De Duitse topploeg wist dit seizoen met grote overmacht de landstitel te veroveren. Bayern München wist zich ook te plaatsen voor de Duitse bekerfinale. Tegenstander in de eindstrijd is Borussia Dortmund.