Giggs laat van zich horen en wil ervaren duo langer bij United houden

Giggs laat van zich horen en wil ervaren duo langer bij United houden

Gepubliceerd: zaterdag 3 mei 2014 om 16:36za 03-05-2014 om 16:36

Ryan Giggs vindt dat Manchester United er alles aan moet doen om Rio Ferdinand en Patrice Evra langer bij de club te houden. Beide ervaren verdedigers beschikken over een aflopend contract.

"Ik geloof dat ze volgend seizoen nog steeds een rol kunnen spelen", zegt de interim-trainer van The Red Devils in gesprek met Sky Sports. "Ze hebben al veel betekend voor de club. Ze zijn allebei fit en zien er nog goed uit. Ik zie niet in waarom ze niet langer bij de club kunnen blijven."

Voor Manchester United zou zeker een vertrek van Ferdinand slecht uitkomen, omdat Nemanja Vidic komende zomer ook al vertrekt. "Ik heb nu gezegd hoe ik er tegenaan kijk. Ze hebben laten zien dat ze geweldige spelers zijn, ze blijven een aanwinst voor een club als Manchester United."

Ferdinand is al sinds 2002 verbonden aan United en speelde in het verleden meer dan tachtig interlands voor het Engelse nationale elftal. Evra is net als Ferdinand iemand die de club al lang dient. De Franse linksback kwam in 2006 naar United en speelde tot dusver bijna vierhonderd duels voor de club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws