We gaan ervan uit dat de play-offs een heel smakelijk toetje worden
Janssen: "edereen is positief, dus we gaan er vol vertrouwen in"

"We gaan ervan uit dat de play-offs een heel smakelijk toetje worden"

07-05-2014 14:28

NEC Nijmegen ontsnapte afgelopen weekend op het nippertje aan directe degradatie uit de Eredivisie. De Gelderse club krijgt via de play-offs de kans om zich van lijfsbehoud te verzekeren.

De eerste horde die genomen moet worden heet Sparta Rotterdam. "We gaan ervan uit dat de play-offs een heel smakelijk toetje worden. Iedereen heeft een heel goed gevoel na de wedstrijd tegen Ajax. Dat gaf een enorme boost, ook bij supporters. Iedereen is positief, dus we gaan er vol vertrouwen in", zegt trainer Anton Janssen in gesprek met Omroep Gelderland.

"Sparta heeft een slecht half jaar gehad, maar de club wil en moet hogerop. Wij zijn de favoriet en daar hoeven we ook niet voor weg te lopen. We zullen wel veel passie moeten leveren en als het kan er ook heel goed bij voetballen", aldus Janssen, die niet al te veel kwijt wil over de fysieke staat waarin Michael Higdon, Geoffrey Castillion en Kevin Conboy verkeren.

De drie ontbraken dinsdag op het trainingsveld, volgens de regio-omroep zijn er zelfs echo's gemaakt in het ziekenhuis. "Dat zien we wel, ik doe daar verder geen mededelingen over. We hebben woensdag besloten getraind en er waren ook een aantal vraagtekens. Ik wil er verder niks over zeggen, dat is niet geheimzinnig", aldus Janssen tegenover de regio-omroep.