'Anderhalf elftal NEC heeft geen trek in Jupiler League en wil weg'

'Anderhalf elftal NEC heeft geen trek in Jupiler League en wil weg'

Gepubliceerd: dinsdag 20 mei 2014 om 10:23di 20-05-2014 om 10:23

Pakweg anderhalf elftal vertrekt naar verwachting bij NEC, nadat de club degradeerde uit de Eredivisie. De Nijmegenaren stemmen noodgedwongen in met de leegloop, die naar verwachting over zestien voetballers gaat.

Vijf spelers zijn al weg: Dennis Gentenaar (gestopt), Marnick Vermijl (gehuurd van Manchester United), Danzell Gravenberch (gehuurd van Ajax), Ryan Koolwijk en Geoffrey Castillion (transfervrij). Laatstgenoemde was net als Gravenberch gehuurd van de Amsterdammers.

Volgens De Gelderlander zullen ook de buitenlandse spelers massaal hun heil elders zoeken en sturen veel van hen aan op een transfer. Rond het Deense trio Sören Rieks, Kevin Conboy en Lasse Nielsen is al beweging van andere clubs, net als bij de aanvallers Michael Higdon en Jakob Jantscher.

De namen van Alireza Jahanbakhsh, Tobias Haitz, Christoph Hemlein, Seydina Diarra, Samuel Stefanik en Victor Pálsson kunnen ook op die lijst. Zij oriënteren zich op de markt, schrijft de ochtendkrant. De transfervrije spelers Youri Loen (verhuurd aan FC Dordrecht) en Marcel Stutter kunnen daar nog bij komen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws