Ik sta voor alles open, maar het perfecte scenario zou een baan in Engeland zijn
Hasselbaink zoekt nieuwe uitdaging: 'Maar wel met een grotere technische staf'

"Ik sta voor alles open, maar het perfecte scenario zou een baan in Engeland zijn"

23-05-2014 14:18

Jerrel Hasselbaink hoopt op een baan in Engeland. De oud-voetballer besloot onlangs na één seizoen te vertrekken bij het Belgische Royal Antwerp FC. Een baan in Groot-Brittannië zou voor de oud-speler van clubs als Chelsea, Atlético Madrid en Leeds United het perfecte scenarion zijn.

De 42-jarige voormalig aanvaller besloot zelf niet door te gaan bij de Belgische club. "Ik kreeg een nieuw contract aangeboden, maar besloot er niet op in te gaan", zegt Hasselbaink in gesprek met de BBC. "Op dit moment kijk ik naar de mogelijkheden." Hasselbaink werkte in het verleden als coach bij Nottingham Forest. Een nieuwe baan in het Engelse voetbal lijkt de oud-voetballer wel wat.

"Ik sta voor alles open, maar het perfecte scenario zou een baan in Engeland zijn. Ik woon nog steeds in Engeland, mijn vrouw is Engels en mijn kinderen gaan er naar school. Dat zou de beste en makkelijkste optie zijn. Ik wil een leuke uitdaging waarbij ik weet dat ik op en naast het veld vooruitgang kan boeken."

"Ik neem het met alle liefde in overweging als het om een uitdagend project gaat. Bij Antwerp deed ik vrijwel alles. Fitness, transferbeleid, tactiek, alles. Nu ben ik klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan met een grotere technische staf", besluit Hasselbaink.