Slagvaardig Heracles versterkt selectie met liefst vier spelers

Slagvaardig Heracles versterkt selectie met liefst vier spelers

Gepubliceerd: vrijdag 23 mei 2014 om 16:21vr 23-05-2014 om 16:21

Heracles Almelo heeft op de transfermarkt een forse slag geslagen. De eredivisionist maakt vrijdag melding van de komst van maar liefst vier spelers.

Fahd Aktaou, Mark Engberink, Menno Heerkes en Wouter Weghorst dragen komend seizoen het zwart-wit van de club uit Almelo. De 21-jarige linksback Aktaou komt over van Almere City, waarvoor hij afgelopen seizoen dertien wedstrijden speelde. Net als middenvelder Heerkes (20) heeft hij een verleden bij sc Heerenveen, waar de zoon van voormalig Heracles-trainer Gert Heerkes nu wordt weggeplukt.

Engberink komt over van Jong FC Twente. De 21-jarige verdediger, eveneens een linksback, speelde afgelopen seizoen acht wedstrijden in de Jupiler League. Weghorst tenslotte is een spits, die FC Emmen afgelopen seizoen aan elf doelpunten hielp. De 21-jarige aanvaller stond eerder onder contract bij Willem II.

"We zijn blij met deze jonge spelers", reageert algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op de clubsite. "Heracles Almelo is een club die staat voor het ontwikkelen van jonge spelers. In dat licht moet de komst van deze nieuwelingen ook gezien worden. Jonge spelers proberen we zoveel mogelijk uit de regio te halen. We werken hier met één selectie waar we twee elftallen mee bemannen. Ze krijgen de tijd om aan te pikken bij het niveau."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws