'Go Ahead hoopt op terugkeer oud-Oranje-international en kind van de club'

'Go Ahead hoopt op terugkeer oud-Oranje-international en kind van de club'

Gepubliceerd: woensdag 28 mei 2014 om 12:44wo 28-05-2014 om 12:44

Go Ahead Eagles hoopt Demy de Zeeuw te kunnen verleiden tot een terugkeer naar Deventer. Dat meldt Voetbal International woensdag. De voormalig international van het Nederlands elftal debuteerde in het profvoetbal bij de eredivisionist.

De Zeeuw, die in 2001 zijn eerste stappen als prof zette bij Go Ahead, is komende zomer transfervrij. Het contract van de 31-jarige oud-speler van clubs als AZ, Ajax, Spartak Moskou en Anderlecht in Rusland loopt af. Daardoor kan hij transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Anderlecht maakte onlangs bekend geen toekomst te zien in een langere samenwerking met de gehuurde Nederlander.

Met de komst van de in Apeldoorn geboren De Zeeuw hoopt Go Ahead een antwoord te hebben op het vertrek van verschillende sterkhouders. De club uit Deventer zag spelers als Erik Falkenburg, Xander Houtkoop, Doke Schmidt, Ridgeciano Haps en Stephan Andersen vertrekken. Jarchinio Antonia lijkt de volgende speler te worden die Deventer verlaat.

De aanvaller sprak al met FC Groningen, volgens VI heeft ook FC Utrecht interesse in Antonia. Go Ahead wil bij een mogelijke transfer van Antonia spelers betrekken. In het geval van FC Groningen heeft de club zijn zinnen gezet op Michael de Leeuw, terwijl de club bij een mogelijk akkoord met FC Utrecht de Australiër Michael Zullo wil betrekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws