'Barcelona nadert overeenkomst met begeerde 'Rakete' van Sevilla'

'Barcelona nadert overeenkomst met begeerde 'Rakete' van Sevilla'

Gepubliceerd: donderdag 5 juni 2014 om 14:35do 05-06-2014 om 14:35

Ivan Rakitic staat op het punt de overstap te maken naar FC Barcelona. De middenvelder van Sevilla liet afgelopen seizoen een goede indruk achter en kan zich daardoor verheugen op de belangstelling van de Spaanse topdrie. De Kroatisch international had onder meer een groot aandeel in de Europa League-winst van Sevilla.

Rakitic zou al een overeenkomst hebben bereikt met Barça. Volgens het Spaanse Sport moeten de clubs nog wel een akkoord zien te bereiken over de transfersom. Barcelona is niet de enige gegadigde die achter de diensten van de spelverdeler aanzit. Atlético Madrid en Real Madrid houden de verrichtingen rondom de international eveneens in de gaten, maar Barcelona verwacht de Madrileense clubs voor te kunnen zijn. 

FC Barcelona ziet in Rakitic een speler die zowel lichamelijk als technisch goed in balans is. In Catalonië moet Die Rakete de opvolger worden van Alex Song of Cesc Fàbregas. Beide spelers staan op de nominatie om verkocht te worden en schermden al met interesse vanuit de Premier League. Barcelona wenst de deal voor het WK te beklinken en betaalt Sevilla naar verluidt twintig miljoen euro.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws