'Barcelona nadert overeenkomst met begeerde 'Rakete' van Sevilla'

  'Barcelona nadert overeenkomst met begeerde 'Rakete' van Sevilla'

  donderdag 5 juni 2014 om 14:35

  Ivan Rakitic staat op het punt de overstap te maken naar FC Barcelona. De middenvelder van Sevilla liet afgelopen seizoen een goede indruk achter en kan zich daardoor verheugen op de belangstelling van de Spaanse topdrie. De Kroatisch international had onder meer een groot aandeel in de Europa League-winst van Sevilla.

  Rakitic zou al een overeenkomst hebben bereikt met Barça. Volgens het Spaanse Sport moeten de clubs nog wel een akkoord zien te bereiken over de transfersom. Barcelona is niet de enige gegadigde die achter de diensten van de spelverdeler aanzit. Atlético Madrid en Real Madrid houden de verrichtingen rondom de international eveneens in de gaten, maar Barcelona verwacht de Madrileense clubs voor te kunnen zijn. 

  FC Barcelona ziet in Rakitic een speler die zowel lichamelijk als technisch goed in balans is. In Catalonië moet Die Rakete de opvolger worden van Alex Song of Cesc Fàbregas. Beide spelers staan op de nominatie om verkocht te worden en schermden al met interesse vanuit de Premier League. Barcelona wenst de deal voor het WK te beklinken en betaalt Sevilla naar verluidt twintig miljoen euro.

  Plaats een reactie

  donderdag 5 juni 2014 om 14:59
  So hopelijk is dit waar ben een grote fan van rakitic en ik dacht echt dat madrid er al een strik om heen had gedaan!! Barca ko t hard ik kan niet wachten
  Vind ik leuk
  donderdag 5 juni 2014 om 16:01
  Dagelijks staat er wel iemand de stap naar Barca te maken, wat een ophef allemaal... Rakitic is een goede backup, maar er zullen toch ook wel wat jeugd spelers de stap kunnen maken. Rafinha heeft bij Celta een goed seizoen gehad en verdient wat mij betreft zeker de kans.
  Vind ik leuk
  Marv35 +1
  donderdag 5 juni 2014 om 17:42
  Als het zo is goede zaak. Echter hoor je de afgelopen jaren steeds weer dat barcelona interesse heeft in die of die speler en komt het er niet van.. Er zou ook interesse geweest zijn in David Luiz ... uiteindelijk 0,0, een paar jaar geleden ook het zelfde met Thiago Silva .. uiteindelijk 0,0... Barcelona heeft in het Centrum al geruime tijd een topper nodig maar het blijft bij praatjes.... voor mijn part moet er ook een echte diepe spits eraan toegevoegd worden... Barca moet spijkers met koppen slaan weg met dat langdradig gedoe.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws