Sterkhouder RKC Waalwijk op weg naar Tsjechië: Verhaal klonk goed
Middenvelder kiest eieren voor zijn geld

Sterkhouder RKC Waalwijk op weg naar Tsjechië: "Verhaal klonk goed"

14-06-2014 21:53

Robert Braber maakt het avontuur van RKC Waalwijk in de Jupiler League volgend seizoen niet meer mee. De aanvallende middenvelder wil vertrekken en is inmiddels in gesprek met Bohemians Praag. Braber ziet een transfer naar Tsjechië wel zitten, vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

"Ik heb inmiddels een gesprek gehad met de trainer. Zijn verhaal klonk goed. Het is nu afwachten of de clubs er uit komen. Maar ik hou ook andere opties open", aldus Braber, die tevens een aanbieding heeft ontvangen van de Oostenrijkse club SV Josko Ried. "Verder sta ik bij wat Nederlandse clubs op het lijstje. Al is die belangstelling nog niet heel concreet."

De 31-jarige Braber geldt al jaren als een sterkhouder van RKC en lijkt de volgende speler te worden die de degradant verlaat. Eerder kozen Evander Sno, Remy Amieux, Mitch Apau en Mart Lieder al voor een vertrek. Braber kwam in zijn carrière eerder uit voor NAC Breda, Helmond Sport, Excelsior en FC Ingolstadt. In de zomer van 2010 verkaste hij naar RKC. Onduidelijk is welke Nederlandse clubs hem op de korrel hebben.