FC Utrecht heeft twee aanvallers definitief binnen: Passen perfect bij de club

FC Utrecht heeft twee aanvallers definitief binnen: "Passen perfect bij de club"

Gepubliceerd: dinsdag 17 juni 2014 om 13:13di 17-06-2014 om 13:13

FC Utrecht kan komend seizoen definitief beschikken over Danny Verbeek en Ruud Boymans. De twee spelers zijn dinsdag gepresenteerd in De Galgenwaard.

Het duo werd al langer in verband gebracht met een overstap naar de Domstad. Boymans, die een contract voor de duur van vier seizoenen tekent, mocht van AZ uitkijken naar een nieuwe club. Vorig seizoen werd hij nog verhuurd aan Willem II, waar hij indruk maakte. Met de Tilburgers wist hij mede door 27 treffers promotie naar de Eredivisie af te dwingen.

Net als Boymans maakt ook Verbeek de overstap naar Utrecht. De 23-jarige vleugelaanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van Standard Luik. "Met mijn acties en steekballen wil ik hier van waarde zijn. Ik hoop veel assists te mogen geven op Boymans", zegt Verbeek bij zijn presentatie.

Algemeen directeur Wilco van Schaik liet tegenover het Algemeen Dagblad al weten dat Boymans een 'echte FC Utrecht-speler' is. Nieuwbakken hoofdtrainer Rob Alflen laat eveneens weten in de wolken te zijn met de aanwinsten. "Deze jongens passen perfect bij FC Utrecht", reageert hij. "Ze komen het beste tot hun recht op de helft van de tegenstander. Dat is waar wij graag willen spelen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws