'Het is niet aan de orde, maar Bojan kan een goed alternatief zijn'
De Boer geeft jeugdspelers een kans

'Het is niet aan de orde, maar Bojan kan een goed alternatief zijn'

17-06-2014 14:32
2

Ajax-trainer Frank de Boer is niet van plan om Bojan Krkic op korte termijn terug te halen van FC Barcelona. De aanvaller zei vorige week open te staan voor een nieuw seizoen in Amsterdam.

 

"Maar dat is op dit moment niet aan de orde", zegt De Boer tegen Voetbal International. "We kennen zijn kwaliteiten en hij kan het seizoen nu wel topfit beginnen, alleen hebben we vanuit de jeugd ook de nodige talentvolle jeugdspelers die voorin op de flanken kunnen spelen. Zij krijgen de kans in de voorbereiding. Mocht het nodig zijn, dan is Bojan een goed alternatief."

Wedden

Meer odds

Volgens Spaanse media maakt Bojan onder de nieuwe trainer Luis Enrique geen kans op een serieuze kans in het eerste elftal. "We zijn nu met diverse opties bezig", zei zijn zaakwaarnemer Aleksandr Bursac tegen Ajax Showtime. "Dat gaat om clubs uit Spanje, Engeland en Italië. Het liefst was Bojan bij Ajax gebleven, dat hem nu transfervrij over mag nemen, ondanks dat zijn contract nog een jaar doorloopt. Ajax heeft zich echter helaas nog niet gemeld."