Go Ahead haalt verloren zoon terug: Hij weet hoe het hier is

Go Ahead haalt verloren zoon terug: "Hij weet hoe het hier is"

Gepubliceerd: donderdag 19 juni 2014 om 11:44do 19-06-2014 om 11:44

Jules Reimerink voetbalt vanaf komend seizoen weer voor Go Ahead Eagles. De aanvaller tekent een contract voor één jaar met een optie voor een extra seizoen in de Adelaarshorst.

 

De 24-jarige Reimerink speelde de afgelopen twee seizoenen voor VVV-Venlo. Tot de zomer van 2010 was de speler al actief voor Go Ahead, waar hij na een paar goede seizoenen een transfer naar Energie Cottbus verdiende. Nu keert hij terug op het oude nest. "Een echte Go Ahead-speler komt onze selectie verbreden", toont trainer Foeke Booy zich tevreden op de clubsite.

"Hij weet hoe het hier is en we zijn heel benieuwd hoe hij zich op Eredivisie-niveau gaat manifesteren. Het is een heel goede jongen om erbij te hebben, Jules heeft een goed karakter en specifieke kwaliteiten op de vleugels. Voor ons is het weer een stap in het totale fundament, waarin we jonge, talentvolle spelers laten groeien", aldus Booy.

De speler zelf is blij dat hij weer terug is bij Kowet. "Ik heb zo'n fijn gevoel overgehouden aan mijn tijd hier. Van dat mooie team zijn weliswaar alle spelers inmiddels weg, maar de echte clubmensen zijn er nog: Carla, Michel, Adrie, noem ze maar op. Met de mensen van de club heb ik altijd contact gehouden."

Overigens is Go Ahead nog niet klaar op de transfermarkt, kondigt Booy aan. "We zoeken nu nog naar basisrijpe spelers voor de beide backposities, willen nog graag een linksbuiten erbij en een spits. En we doen er alles aan om Jarchinio Antonia te houden, het zou voor ons fantastisch zijn als hij blijft."

Plaats een reactie

bas2204 +98
vrijdag 20 juni 2014 om 01:17
Zo onmisbaar is hij in Venlo nu ook niet geweest. Ik wens hem het beste, maar als een van de grootverdieners heeft hij het bij VVV nooit waar gemaakt
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws