FC Dordrecht klopt in zoektocht naar eerste keeper aan bij Feyenoord
'Schapenkoppen' hopen overbodige goalie te kunnen huren

FC Dordrecht klopt in zoektocht naar eerste keeper aan bij Feyenoord

25-06-2014 07:35

FC Dordrecht is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Trainer Ernie Brandts begon met een selectie van veertien man. Technisch directeur Marco Boogers is nog hard op zoek naar versterkingen. Een nieuwe eerste doelman heeft prioriteit.

De promovendus heeft inmiddels geïnformeerd bij Feyenoord naar de mogelijkheid Kostas Lamprou op huurbasis over te nemen. Ook FC Groningen kreeg een telefoontje vanuit Dordrecht, doelman Stefan van der Lei is in beeld bij de plaatselijke FC. Ook Excelsior en Willem II zien het zitten in de beide doelmannen, meldt Voetbal International.

Lamprou lijkt bij Feyenoord overbodig. De keeper moet Erwin Mulder en Warner Hahn voor zich dulden. Laatstgenoemde speelde afgelopen seizoen nog in het shirt van Dordrecht. De jeugdinternational maakte deze zomer de overstap naar Feyenoord.

Buiten het ontbreken van een keeper is Boogers niet ontevreden over de huidige selectie. "Sinds ik hier werk heb ik nog niet zoveel spelers op de eerste trainingsdag gehad. Ja, vorig jaar waren het er achttien. Alleen zaten er toen acht spelers van de beloften bij. Het is pas juni en we hebben al veertien man. Uitstekend."