'Manchester City haalt met Argentijns toptalent opnieuw controleur binnen'

'Manchester City haalt met Argentijns toptalent opnieuw controleur binnen'

Gepubliceerd: vrijdag 27 juni 2014 om 22:46vr 27-06-2014 om 22:46

Manchester City versterkt zich waarschijnlijk nog dit weekend met Bruno Zuculini. De middenvelder is al in Engeland om zijn transfer van Racing Club naar de Engelse landskampioen volledig af te ronden.

De aanwezigheid van Zuculini kwam vrijdag naar buiten omdat de Argentijnse international door diverse fotografen op de foto werd gezet toen hij een medische keuring onderging bij Manchester City. De Engelse grootmacht heeft reeds een akkoord bereikt met Racing Club over een transfersom van ruim vier miljoen euro.

De 21-jarige Zuculini geldt al jaren als één van de grootste talenten van Argentinië. De verdedigende middenvelder maakte zijn debuut op zeventienjarige leeftijd bij Racing Club en is inmiddels een vaste waarde bij de Argentijnse topclub. Bij Manchester City is hij na Fernando, die werd overgenomen van FC Porto, de tweede controleur die City deze zomer aantrekt. Met Fernandinho, Jack Rodwell, Javi Garcia, Gareth Barry en Yaya Touré had de club op die positie bovendien al behoorlijk wat keuze.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws