Spartaans talent reist af naar Rusland: Nu wachten op een reactie

Spartaans talent reist af naar Rusland: "Nu wachten op een reactie"

Gepubliceerd: zaterdag 28 juni 2014 om 14:30za 28-06-2014 om 14:30

Huseyin Dogan mag zich de komende dagen gaan bewijzen bij het Russische Rubin Kazan. De twintigjarige middenvelder heeft van Sparta Rotterdam toestemming gekregen om af te reizen naar het westen van Rusland, schrijft RTV Rijnmond zaterdag.

Dogan beschikt op Het Kasteel over een contract tot medio 2016, maar of hij dat gaat uitdienen is de vraag. Rubin Kazan is zeer geïnteresseerd in de diensten van de middenvelder en heeft voldoende financiële middelen om een transfer af te dwingen.

Dogan, een product van de Sparta-opleiding, wordt al geruime tijd in de gaten gehouden door de tweevoudige kampioen van Rusland, die afgelopen seizoen teleurstellend negende werd Hij krijgt een week de tijd om de technische staf te overtuigen.

"We hebben een aantal voorwaarden bij die club neergelegd", vertelt technisch directeur Leo Beenhakker aan Voetbal International. "Het is nu wachten op een reactie. Maar het uitgangspunt is dat het allemaal doorgaat. Ze willen Dogan graag hebben. Maar als je als grote Russische club een jonge speler uit Nederland haalt, begrijp ik dat die trainer hem eerst zelf aan het werk wil zien, hem zelf in de ogen wil kijken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws